Курс «Біорізноманіття»
Безкоштовний пілотний курс, як заохочення до отримання нових знань від членкинь Фундації жінок пасічниць. Складається із 10-ми коротких відео-лекцій, що проходили у формі вебінарів.
Відповідальний | Адміністратор сайту |
---|---|
Останнє оновлення | 09.02.2024 |
Час завершення | 4 години 57 хвилин |
Учасники | 5 |
Поділитися цим вмістом
Посилання для поширення
Поділитися у Соцмережах
Поділитися через Email
Будь ласка вхід поділитися цим Курс «Біорізноманіття» за електронною поштою.
-
-
Відео-лекція 1. Бджоли: «Якщо ми помремо ми заберемо Вас з собою»
-
Відео-лекція 2. Філософія віталізму
-
Відео-лекція 3. Кінематика: сила звуку і пам’ять води
-
Відео-лекція 4. Феномен води, як основи життя на планеті
-
Відео-лекція 5. Вода це речовина чи істота?
-
Відео-лекція 7. Системи сільськогосподарської спадщини світового значення.
-
Відео-лекція 8. Слоуфуд – рух до збереження традиційної та регіональної гастрономічної культури
-
Відео-лекція 9. Соціальне фемерство
-
Відео-лекція 10. Сімейні фермерські господарства та відновлення співіснування з природою
-
Курс підготовлено для членкинь Фундації жінок пасічниць за фінансової підтримки House of Europe (@houseofeurope.org.ua). Біорізноманіття – це все живе на нашій планеті. Медоносні бджоли забезпечують існування біорізноманіття через запилення. У зв’язку з цим, ООН визначила що продовольча безпека світу залежить від медоносних бджіл. У серії вебінарів оговорюватимуться напрямки збереження біорізноманіття і життя в гармонії з природою; феномен води як живого організму та сили звуку; традиційні агросистеми, соціальне фермерство.
- Відео-лекція 1. Бджоли: «Якщо ми помремо ми заберемо Вас з собою».
- Відео-лекція 2. Філософія віталізму.
- Відео-лекція 3. Кінематика: сила звуку і пам’ять води.
- Відео-лекція 4. Феномен води, як основи життя на планеті.
- Відео-лекція 5. Вода це речовина чи істота?
- Відео-лекція 6. Традиційні агросистеми.
- Відео-лекція 7. Системи сільськогосподарської спадщини світового значення.
- Відео-лекція 8. Слоуфуд – рух до збереження традиційної та регіональної гастрономічної культури.
- Відео-лекція 9. Соціальне фемерство.
- Відео-лекція 10. Сімейні фермерські господарства та відновлення співіснування з природою.
Ян Бріндза
Doc. Ing. Ян Бріндза, CSc., директор Інституту збереження біорізноманіття та біобезпеки Словацького сільськогосподарського університету в Нітрі, Словацька Республіка. Науковий напрям | Координатор рішень на національному та міжнародному рівнях і головним чином у галузі досліджень, пошуку, концентрації, оцінки та збереження генетичних ресурсів зникаючих рослин, активізації традиційних агросистем для соціально-економічного розвиток муніципалітетів, створення екологічних садів, впровадження вирощування менш відомих та нетрадиційних видів рослин в органічному землеробстві та визначення корисності та якості бджолиного обніжжя та перги.
Слоуфуд https://www.slowfood.com/
Системи сільськогосподарської спадщини світового значення http://www.fao.org/giahs/giahsaroundtheworld/en/