Організація гуманітарної допомоги

Нагадаємо, що в Україні триває війна. Відкритий воєнний напад Росії, за підтримки Білорусі, на Україну, розпочатий о 4 годині ранку 24 лютого 2022 року. Вторгнення є частиною російсько-української війни, яка розв’язаної Росією 2014 року.

Членкиня Фундації жінок пасічниць Марія Мосейчук, ініціювала та організувала доправлення гуманітарної допомоги для Збройних Сил України з м. Львів до м. Кременчук Полтавська обл. та подальшого розприділення за потребою на передовій.

Допомога стала можлива через офіційний договір пожертві №3-22-П від  11  березня  2022 року Громадської організації “Фундація жінок пасічниць”  з  Благодійною організацією «Українська освітня платформа».

 

Марія Мосейчук, активна панянка, що займається волонтерством, окрім основного виду діяльності. Вона  є Головою Фермерського ГГосподарства Сила Природи, ТМ Чистий мед Мосейчук, була нагороджена ПОЧЕСНОЮ ГРАМОТОЮ За ґрунтовний внесок у розбудову локального виробництва, зеленого туризму, перемогу у міжнародній освітньо-грантовій програмі «TalentA» та конкурсі London Honey Awards 2021.

Leave a Reply