І Форум Фундації Жінок Пасічниць

28 жовтня 2021 року відбувся перший Форум «Фундації жінок пасічниць», присвячений другій річниці заснування цієї громадської організації. У ньому взяло участь 38 жінок та дівчат зі всієї України – від Луганська до Тернополя.

Форум проходив у напівофіційній обстановці. Під час урочистої частини відбулося нагородження членкинь Фундації за значні здобутки у професійній діяльності. А в другій частині проходили професійні конкурси, психологічний тренінг та розважальна програма.

Форум супроводжувався мотиваційною дегустацією продукції переробки меду з доданою вартістю. А власник першої промислової медоварні «Медовий спас», сертифікованої за міжнародними стандартами якості під торговою маркою «Сікера», Сергій Липко організував дегустацію своїх напоїв, розповів про їхні особливості та технологію приготування для отримання багатого букету ароматів.

Окрім того була підготовлена гастрономічна дегустація окремих страв до медових напоїв від провідних крафтових виробників сирів та равликів. Спеціальне меню з використанням медових напоїв та натуральних медів розробила відома рестораторка Вікторія Пархоменко.

До Форуму долучилися і партнери громадської організації. Так, компанія Парк Плюс подарувала пасічницям ультрамодні капелюшки, які одягаються не лише як лицева сітка, а і на плечі. Це дуже зручний захист, якщо потрібно провести швидкий огляд бджолосімей без переодягання. А також торгова марка технологій здоров’я «Медовий Амарант», яка розробляє інноваційні продукти на основі меду з додаванням насіння амаранту. Головним спонсором заходу був магазин Uley, який має свою Інтернет сторінку Uley.in. У подарунок від нього учасниці Форуму отримали пасічні набори, які складаються з багатьох інструментів та пристосувань для бджільництва – рамконоси, стамески, димарі, лицеві сітки та інше дрібне приладдя для роботи на пасіці. Пасічниці отримали також знижку на наступні покупки у магазині Uley.in.

Фундація жінок пасічниць дякує всім учасникам І Форум Фундації Жінок Пасічниць, партнерам та благодійникам заходу🙏🤗🥰 Завдяки Вам всім – цю подію буде важко повторити чи перевершити☺️ Однак ми спробуємо вже за пів року‼️ До зустрічі у 2022💜❤️

ПОСИЛАННЯ:

✔️ Місце проведення та благодійницька підтримка Медоварня “Медовий Спас” , напої ТМ #Сікера
✔️ Розробка меню рестораторка #Вікторія_Пархоменко Klukva&Brukva , сири Сироман/Craft Cheese, Гастрономічні равлики Jiffy Farm
✔️ Фотостудія JR.photostudio
✔️ Медійний партнер Пасіка Відадоя
✔️ Модератор, вокалістка, ведуча Форуму Вікторія Зелена
↘️ Благодійники
💜 Медовий Амарант

Леонора АДАМЧУК, голова ГО «Фундація жінок пасічниць».

Залишити відповідь