Анжела Горбань: моя історія успіху

Всім доброго дня! Мене звати Анжела Горбань, я бджолярка, засновниця та власниця сімейної пасіки “Мед в поход” @honeyhiking
Моє пасічництво почалось з того, що придбала бджіл виключно для тата. Він тоді не хотів виходити на пенсію, бо не бачив себе на заслуженому відпочинку. От і знайшла йому хобі. А коли виявилося, що батько панічно боїться бджіл, то хобі, ніби за спадщиною, перейшло до мене. Уже було придбане обладнання, у вулику гули живі створіння… Куди ж все це було подіти?
Ось, з 2006 року і пасічникуємо у Запорізькому краї, на чистому повітрі, між балок акації, фруктових садів і великої кількості степових трав.

Пасіка в мене не велика, бджіл утримую у лежаках. Тато, мій син та онук – це ті, хто допомагає мені у цієї не легкій справі, за що я безмірно їм вдячна!

Ми пропонуємо натуральні продукти бджільництва – мед: травневий, степовий, соняшниковий і медові муси з ягодами, горіхами, фруктами та прянощами – натуральні, традиційні, вегетаріанські. Успішно розвиваємо свій бренд, здобуваємо нові знання та відвідуємо виставки!

Наші медові муси ми пропонуємо у якості смачних та оригінальних гастрономічних сувенірів для бізнесменів, мандрівників або людей, що бажають подарувати колегам і партнерам, друзям або близьким всю гаму запахів і смаків півдня України.