Вікторія Волошина: життя в окупації

В Україні триває війна! Відкритий воєнний напад Росії, за підтримки Білорусі, на Україну, розпочатий о 4 годині ранку 24 лютого 2022 року. Вторгнення є частиною російсько-української війни, яка розв’язаної Росією 2014 року.

Слава Україні!

Мене звати Вікторія Волошина, я пасічниця, апітерапевтка, лікар-фізіотерапевт, мама двох синів, членкиня Фундації жінок пасічниць.

 

Моє місто окуповане, з 14.03 вводяться нові правила та порядки, діти до кінця цього місяця будуть дистанційно навчатися за правилами України, а що там далі – не відомо.

Весь березень не працюю, бо лікарня надавала планову медичну допомогу, яку наразі призупинили.
Допомогою наразі не займаюся, не маю можливості.

Мрію працювати в незалежній нашій державі, та відчуваю, що ця окупація затягнеться надовго, як у моїх батьків, які з 2014 року проживають на окупованій території у м. Горлівка Донецької області.
Проте, якщо ця політика триватиме і більш-менш стане спокійно, то буду виїжджати звідси на Україну з дітьми, бо так жити , як мої батьки з сестрою під постійними обстрілами – не хочу😢!
Нехай лише все стихне…

Вікторія Волошина, власниця ТМ Пасіка Вікторії, лікар-фізіотерапевт, членкиня ГО “Спілка пасічників східного регіону” та Фундації жінок пасічниць, апітерапевтка, була нагороджена  ПОЧЕСНОЮ ГРАМОТОЮ За рішучість та наполегливість у створені жіночої пасіки, власного бренду, активну громадську та професійну діяльність. 

Цей запис має 3 коментар(-ів)

  1. Right here is the perfect webpage for everyone who would like to understand this topic. You understand a whole lot its almost tough to argue with you (not that I really will need toÖHaHa). You certainly put a fresh spin on a subject that has been discussed for a long time. Wonderful stuff, just excellent!

Залишити відповідь